Πληροφορίες για τις εκτυπώσεις Fine-Art

Το φωτογραφικό χαρτί που χρησιμοποιείται για τις εκτυπώσεις Fine-Art, είναι το CANSON PhotoSatin Premium RC 270 g/m2 το οποίο δίνει απαλές αντανακλάσεις και είναι μια εξαιρετική επιλογή για ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες. Προσφέρει αντοχή 88 ετών για την αντίσταση στο ξεθώριασμα & στην αλλοίωση των χρωμάτων (εφόσον τοποθετηθεί πίσω από γυαλί και δεν εκτίθεται άμεσα στον ήλιο) κάνοντας το ιδανικό για τύπωμα φωτογραφιών πολύ υψηλών απαιτήσεων καθώς και για αρχειοθέτηση έργων τέχνης.

Ο Plotter που χρησιμοποιούμε για τις εκτυπώσεις Fine-ART είναι ο EPSON Stylus Pro 9900 (ένας από τους καλύτερους Plotter στο κόσμο για εκτύπωση φωτογραφιών) με 11 διαφορετικά χρώματα σε μελάνια, που δίνουν ένα κορυφαίο εύρος χρωμάτων και αποχρώσεων καθώς και μοναδική απόδοση στις αποχρώσεις της ανθρώπινης επιδερμίδας (που δεν είναι εύκολο να αναπαραχθεί πιστά). Χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά μελάνια EPSON και μάλιστα τη κορυφαία σειρά Pigment UltraChrome HDR, προσφέροντας έτσι εξαιρετική χρωματική ακρίβεια καθώς και ανεπανάληπτη αντοχή στο χρόνο.

Οι εκτυπώσεις μας εναρμονίζονται με το πρότυπο ποιότητας ISO 9706 και είναι πλήρως οικολογικές.

Μπορούμε να αποστείλουμε με Courier τις εκτυπώσεις που μας παραγγέλνετε, σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Για την αποστολή των Fine-Art εκτυπώσεων, χρησιμοποιούμε ειδικές κυλινδρικές συσκευασίες που τις προστατεύουν από χτυπήματα & κακουχίες κατά τη μεταφορά.
Επιλέγουμε τα καλύτερα χαρτιά από κορυφαίες εταιρίες φωτογραφικού χαρτιού, χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά μελάνια και χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευασίες για την αποστολή τους, γιατί θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και να είμαστε σίγουροι ότι θα χαίρεστε τις Fine-Art εκτυπώσεις σας για πάρα-πάρα πολλά χρόνια!