Εκτυπώσεις Φωτογραφιών

Το PhotoSTAR είναι ένα από τα λίγα φωτογραφεία στην Ελλάδα, με εκτυπώσεις που υπερκαλύπτουν τον χρωματοχώρο AdobeRGB !!!
Για να χαίρεστε μοναδικά, υπέροχα και ζωντανά χρώματα στις φωτογραφίες σας!

Το φωτογραφείο μας προσφέρει εκτυπώσεις φωτογραφιών σε φωτογραφικό χαρτί:

σε κλασικές διαστάσεις:
10 x15 εκ.  13×18 εκ.  15×20 εκ.

σε μεγάλα μεγέθη:
20×25 εκ.  20×30 εκ.  30×40 εκ.  30×45 εκ.  50×70 εκ.  70×100 εκ.

αλλά και σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε.

ΝΕΟ!!! Εκτυπώσεις χαμηλού κόστους σε διαστάσεις 20×30 εκ. και 30×40 εκ.!

Προσφέρουμε επίσης ψηφιακές εκτυπώσεις φωτογραφιών σε καμβά, σε αυτοκόλλητο, σε ταπετσαρία & φωτοταπετσαρία, σε ύφασμα (για διακοσμητικά μαξιλάρια), σε μουσαμά (κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και για διαφήμιση) και σε πορσελάνη (για μνημόσυνα).

Ο Plotter που χρησιμοποιούμε για τις εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους είναι ο EPSON Stylus Pro 9900 (ένας από τους καλύτερους Plotter στο κόσμο για εκτύπωση φωτογραφιών) με 11 διαφορετικά χρώματα σε μελάνια, που δίνουν ένα κορυφαίο εύρος χρωμάτων και αποχρώσεων καθώς και μοναδική απόδοση στις αποχρώσεις της ανθρώπινης επιδερμίδας (που δεν είναι εύκολο να αναπαραχθεί πιστά).

Χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά μελάνια EPSON και μάλιστα τη κορυφαία σειρά Pigment UltraChrome HDR, προσφέροντας έτσι εξαιρετική χρωματική ακρίβεια καθώς και ανεπανάληπτη αντοχή στο χρόνο.

Το φωτογραφικό χαρτί που χρησιμοποιούμε για την εκτύπωση, είναι το CANSON PhotoSatin Premium RC 270 g/m2 το οποίο δίνει απαλές αντανακλάσεις και είναι μια εξαιρετική επιλογή για ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες. Προσφέρει αντοχή 88 ετών για την αντίσταση στο ξεθώριασμα & στην αλλοίωση των χρωμάτων (εφόσον τοποθετηθεί πίσω από γυαλί και δεν εκτίθεται άμεσα στον ήλιο) κάνοντας το ιδανικό για τύπωμα φωτογραφιών πολύ υψηλών απαιτήσεων καθώς και για αρχειοθέτηση έργων τέχνης. Και σε τιμές εξαιρετικά προσιτές.

Οι εκτυπώσεις μας εναρμονίζονται με το πρότυπο ποιότητας ISO 9706 και είναι πλήρως οικολογικές.

Μπορούμε να αποστείλουμε με Courier τις εκτυπώσεις που μας παραγγέλνετε, σε όλη την Ελλάδα.