Κάλυψη Γάμου

Το φωτογραφείο PhotoSTAR απαρτίζεται από επιλεγμένους επαγγελματίες φωτογράφους και εικονολήπτες γάμου υπό την επίβλεψη του κορυφαίου φωτογράφου Νίκου Τζαναβάρη, που παράγουν εικόνες με το αποκαλούμενο φωτοδημοσιογραφικό ύφος φωτογραφίας γάμου (wedding photojournalism).

Αυτή η σχολή αν και είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική, έχει εξελιχθεί στην καλύτερη μορφή γαμήλιας φωτογραφίας, επειδή δημιουργεί μια συλλογή εικόνων με δημιουργικά πορτρέτα της νύφης και του γαμπρού καθώς και μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών που είναι φυσικές και αυθόρμητες, έχοντας ξεφύγει από τις τετριμμένες & στημένες πόζες γάμου. Με σύγχρονο εξοπλισμό, γνώσεις και φαντασία, κάνουμε λήψεις που όχι μόνο περικλείουν τα γεγονότα της στιγμής αλλά δημιουργούν και υπέροχα συναισθήματα.
Η εξαιρετική ποιότητα της δουλειάς μας όμως συνεχίζεται και μετά τη σωστή λήψη. Όλες οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε, θα επεξεργαστούν μία προς μία ψηφιακά, για να πάρετε το καλύτερο εικαστικό αποτέλεσμα. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω, για να πάρετε μια γεύση για το είδος των εικόνων που δημιουργούμε, εικόνες για τις οποίες είμαστε περήφανοι.

Η δημιουργικότητα που θα διαπιστώσετε, θα βεβαιώσει το γεγονός ότι στο φωτογραφείο PhotoSTAR έχουμε στυλ, φαντασία και άριστη αισθητική για την γαμήλια φωτογράφηση και δεν έχουμε κανένα τεχνικό όριο σε αυτά που μια φωτογράφηση γάμου μπορεί να προσφέρει.
Επειδή κάθε γάμος είναι ιδιαίτερος και μοναδικός… το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες μας!

Απολαύστε φωτογραφικές δουλειές μας, τραβηγμένες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
(Κάντε κλικ πάνω σε μια από αυτές, για να τη δείτε σε μεγάλο μέγεθος.)